A civilizációs betegségek egyik fő oka az elsavasodás.A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után.

Ételed az Életed

A helytelenül összeválogatott ételek erjedésük következtében alkoholt, számos irritáló hatású köztes terméket és savakat termelnek az emésztőszervekben, s ennek a májra valamint a vesére nézve ugyanolyan következményei vannak, mintha rendszeresen alkoholt fogyasztanánk.  A megfelelően összeállított étrend valamint a gyógynövények és fűszerek használatával a szervezet lúgos közege visszaállítható és fent tartható, mely  az egészségi állapot jelentős javulását vonja maga után:

-          megszűnik a krónikus fáradtságérzet

-          nő az energiaszint

-          kevesebb alvásra van szükség

-          a gondolkodás világosabbá válik

-          nő a koncentrációs képesség

-          lényegesen kevesebb ételre van szükség, hiszen minden, amit eszünk, hasznosul

A helytelen táplálkozás függőséget alakít ki, s amint elhagyjuk őket, elvonási tünetek alakulnak ki. Ezért a táplálkozási szokások átalakítását csak fokozatosan és körültekintően szabad elkezdeni.

Ennek kialakításához nyújtott segítséget – ötletekkel, gyakorlati tanácsokkal – hétvégi műhelyünk, ahol szülők és gyerekek egyaránt jól érezték magukat.  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
  • MOZOGJ VELÜNK !