Békéscsabán, a Lencsési Közösségi Házban tartotta éves rendes közgyűlését a Békés Megyei Harcművész Szövetség.

21 klub képviselője jelent meg, akik előzetesen megkapták a beszámolót. Gregor László V.DAN, a megyei szövetség elnöke egészítette ki szóban az anyagot.


A szövetségnek törekednie kell a megyei versenyeken a nagyobb indulói létszámra. A határmenti sportkapcsolatok fejlesztése várható a 2009-es évben. A beszámolót a gazdasági résszel, és a 2009-es feladat meghatározással a közgyűlés elfogadta.
Döntöttek továbbá a hagyományos elismerések sorsáról is. A 2008 évben a legkiemelkedőbb eredményt elérő sportolóknak felajánlott "Kiváló Harcművész" díjat Szabó László , a Békéscsabai Lakótelepi SE Európa-bajnok válogatott kick-boxosa kapja. Az edzőknek felajánlott "Érdemes Mester" díjat Dobóvári Erik mester, a Békéscsabai Lakótelepi SE Aikido Szakosztályának vezetője érdemelte ki.

 

A szövetség kialakította éves versenynaptárát. 2009 évben négy nagy jelentőségű hivatalos országos bajnokságot rendez Békés megye, ami mutatja a szövetségnek és klubjainak erejét és tekintélyét. Április 18-án Szeghalmon rendezik meg a 2008/2009-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpiájának Döntőjét. Május 9-én Mezőkovácsháza ad otthont a Gyermek és Serdülő ITF Taekwon-do Országos Bajnokságnak. Szeptember 12-én Füzesgyarmaton kerül sorra a felnőtt Kick-box Light-contact Országos Bajnokság Döntője. Október 31-én pedig Békéscsabán rendezik meg a WTF Taekwon-do Országos Bajnokságát - minden korosztálynak. A Békés Megyei Karate és Harcművész Szövetség 2009-ben ünnepli alapításának 25. évfordulóját. Ezt a megyei szövetség december 6-án Békéscsabán BUDO Gálával, harcművész bemutató show keretében ünnepli meg.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !