Békéscsabán, a Csaba Centerben tartotta kedden az országos diákolimpiai bajnokok köszöntését a Békés Megyei Diáksport Tanács.

Kováts Tibor, a megyei diáksport tanács titkára köszöntője után Farkas Zoltán a megyei önkormányzat alelnöke méltatta a diákolimpiai bajnokokat, azok testnevelőit, edzőit.

Szlatényi György, a Magyar Diáksport Tanács főtitkára kiemelte, Békés megye a 2006-2007-es tanévben a megyék versenyében Budapest mögött a második lett, harmincnyolc egyéni bajnoki címmel és tizennyolc csapatbajnoki aranyéremmel. Az ünnepségen a diákolimpiai bajnokok és edzőik, testnevelőik ajándékot vettek át. Az ünnepsége díszvendége Gyulay Zsolt olimpiai bajnok kajakos elmondta, számára is nagy örömet jelentettek gyerekkorában a hasonló kedves rendezvények.

A jutalmazottak között volt Egyesületünk sportolója Papp Zsanett is, aki a 2006/2007 es tanév Kyokushin Karate Diákolimpiáján gyermek II lány 42 kg-ban aranyérmet szerzett. Ajándékcsomagot vehetett át továbbá Zsanett felkészítője, Kovács Lajos is.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Miért jó egy magánóra?

Tovább

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

Mi is az az FMS?

Tovább

Köszönjük a támogatást!

  • MOZOGJ VELÜNK !