Szolnokon, a Harmónia Háza nagytermében Leskó Anna MediBall oktató, karate mester szervezésében két napos szemináriumot tartott április 1-2-án, Szilágyi István harcművész mester, mediball szakmai igazgató. Foto album

Az első napon a harcművészeti szeminárium témakörei között szerepelt többek között a test tengelyeinek és funkcióinak azonosítása, hatékony használatuk az elmozdulási technikákban, továbbá a törzs, a medence és láb erejének használata a kéztechnikák során. Az itt átadott információk a résztvevő harcművész mesterek és gyakorlók számára, stílustól és előképzettségtől függetlenül, komoly segítséget adhat a további gyakorlásokban. Az elméleti és gyakorlati oktatás is a valódi harcművészetek irányába vitte a figyelmet.

A második napon a Mediball került a középpontba. Itt a mikromozgások szerepével és jelentőségével ismerkedhettek a résztvevők elméletben és gyakorlatban egyaránt. Lehetőség nyílt továbbá az egyéni kreatív mozgások gyakorlására, finomítására és nem maradt el a páros játékok során gyakorolható stabil, srtukturált testi funkciók pontosítása sem.

A szemináriumon egyesületünkből Kovács Lajos vett részt.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Az oktató csak veled foglalkozik. Alkalmazkodik a te időbeosztásodhoz, életkorodhoz. A figyelem teljes mértékben rád irányul. A haladás és a fejlődés ütemét a Te fejlődési ütemed határozza meg. Az edzés követi az igényeidet, tempódat, a tested sajátosságait, egyénileg rád szabott. Segít megőrizni az egészséged mozgás közben is, hiszen megtanulod a gyakorlatok helyes kivitelezését. Lehetőséged van az FMS szűrésre is, amely pontosan megállapítja a korrigálásra szoruló mozgásmintáidat, s az edző ehhez igazíthatja személyre szabott edzéstervedet.
Csoportos edzésekhez való csatlakozáshoz szeretnél felkészülni. Csoportos edzéseid mellett szeretnél egyénre szabott fejlődést, esetleg plusz kihívásokat keresel. Nem szeretnél csoportos edzésen részt venni. A saját tempódban szeretnél haladni. Szeretnéd javítani a testtartásod. Célirányosan dolgoznál tested kihívást jelentő területein. Szeretnéd megváltoztatni negatívan rögzült mozgásmintáidat. Mozgásszervi- vagy gerincproblémákkal küzdesz. Aktív sportoló vagy és szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból. Élsportoló vagy és sérülésmentesen szeretnél készülni az előtted álló megmérettetésekre. Ha többféle sportág érdekel, komplex mozgásformát keresel, de nincs időd mindre külön eljárni.
Alapmozgás tréning - testtartást, mozgást javító edzés (korrekciós, mobilizáló, stabilizáló és nyújtó gyakorlatok). Kettlebell (súlygolyós edzés) - dinamika, zsírégetés, erő-állóképesség. GFM (Ground Force Method) - mozgásrendszer a természetes mozgásért. Mediball - lágy mozgásművészet a fizikai, érzelmi és mentális test egyensúlyáért. Funkcionális edzés - saját testsúlyos és különféle eszközökkel végzett dinamikus edzés. Karate - tradicionális Kyokushin Karate. Harcművészet - I chuan és Tai Chi alapokra helyezett Spirit harcművészeti rendszer. Önvédelem - önvédelmi technikák. Gerinctorna - Bene Máté Gerincakadémia elméleti anyaga alapján. A kor nem számít, légy mindig fitt.
Joomla Tabs Extensions Free

Miért jó egy magánóra?

Tovább

image caption module joomla

Csoportos edzések időpontjai

Tovább

jquery caption module

Mi is az az FMS?

Tovább

easy image caption plugin

Köszönjük a támogatást!

easy image caption plugin

Testegyensúly és relaxáció

A testegyensúly és relaxáció óra komplex módon

Kyokushin Karate

Tradicionális karate edzések minden korosztály

Funkcionális edzés

Intenzív edzést a teljes mozgásterjedelmet

Harcművészetünk

Különböző elméleti rendszereket és belső erőt

GFM

GFM - GROUND FORCE METHOD Örömteli,

Intervall

Váltakozó intenzitású, zsírégető edzésforma. A

Súlygolyós edzés

Dinamikus, az egész testet igénybe vevő erőt,

Gerinctorna

Mozgásszervi és civilizációs betegségek

Mediball és

2016.01.27-31. között Mediball és Harcművészeti

Shinkyokushin

2016-ban is a balatonföldvári Riviéra Hotel adott otthon

Nyári napközis

Nyári napközis karate tábor Szeghalmon Egyesületünk

MediBall szeminárium

A tervek szerint a mostani szemináriummal elindulnak a

Marius Ilas

A Shinkyokushin Harcművész Szövetség szervezésében, sensei

FMS I szakértői

Oktatónk Kovács Lajos  FMS I szakértői képzésen vett részt,

Shigeru Uemura

Egyesületünk két tagja vett részt „Az élet kétféle

Családon belüli

  Az „Egymilliárd nő ébredése – Tánc az erőszak ellen”

  • MOZOGJ VELÜNK !